MDL
Стоматологическое кресло belmont sp-cleo ii - Adles, SRL Кишинев (Молдова) - купить, цена, фото
Отзывов: 0
Adles, SRL
+373 (79) 00-00-29
Стоматологическое кресло Belmont SP-CLEO II
  • Стоматологическое кресло Belmont SP-CLEO II
  • Стоматологическое кресло Belmont SP-CLEO II
  • Стоматологическое кресло Belmont SP-CLEO II

Стоматологическое кресло Belmont SP-CLEO II

В наличии
Бренд:Belmont
Страна производитель:Япония
Оплата:
Доставка:
  • Самовывоз,
  • Курьер,
  • Транспортная компания
  • Детально
Описание

Стоматологическое кресло Belmont SP - CLEO II

Fiabil, durabil, usor de utilizat.

Unit dentar Belmonct SP - CLEO II, cu micromotor pe inductie magnetica MCX LED de la Bien Air pe masa medicala, este partenerul perfect pentru stomatologii care cauta cel mai inalt nivel de performanta pentru pacientii sai.

Pretul este calculat pentru configuratia de baza.

Unit dentar BELMONT SP - CLEO II - fiabil, durabil si usor de utilizat.

Cu suportul pentru picioare pliabil, ultra - manevrabilitatea mesei medicale si a blocului scuipator, unitul dentar SP - CLEO II a fost dezvoltat pentru o multitudine de tratamente medicale si pentru instalarea in cele mai provocatoare locatii, in privinta spatiului, fara niciun compromis privind utilizarea si functionalitatea. Fiabilitatea, durabilitatea si usurinata utilizarii sunt, de asemenea, caracteristicile unitului dezvoltat de Belmont.

Compact - datorita suportului pentru picioare pliabil si montarii mesei medicale, lungimea totala este micsorata semnificativ comparativ cu alte unituri. Acest tip de fotoliu este confortabil pentru toti pacientii care utilizeaza fotoliile conventionale si, in mod deosebit, pentru copii, batrani sau persoane cu dizabilitati. Miscarile spatarului sunt sincronizate cu miscarile sezutului si asigura o miscare lenta si fluida. Designul unitului este potrivit pentru instalarea intr - o mare varietate de clinici stomatologice.

Control usor al mesei medicale - masa medicala este compacta si foarte accesibila, usor manevrabila se poate muta intre pozitiile „ora 9" - „ora 2". Masa medicala se poate muta in spatele pacientului facilitand transferul simplu, fara efort al instrumentelor.

Multiple tipuri de tratament - blocul scuipator, de asemenea, se poate roti la 90º (intre pozitiile „ora 3" si „ora 4") creand spatiul si accesul necesar pentru interventii de chirurgie, extractii si si alte proceduri. Masa medicala se poate muta impreuna cu suportul pliabil pentru picioare, astfel se creaza spatiu pentru tratamente la care este necesar accesul fata in fata.

Masa medicala

Masa medicala este dotata cu micromotor pe inductie magnetica MCX LED de la Bien Air si este configurabila cu pana la cinci posturi. Masa medicala poate fi cu furtunele pe jos, standard sau tip Place.

Masa asistentei

Masa asistentei, montata pe brat pivotant, se poate muta in orice pozitie dorita: pe verticala, lateral spre exterior sau interior la 90º. Pe masa asistentei se gasesc intrerupatoare pentru controlul fotoliului, apa la pahar si clatire vas scuipator.

Bloc scuipator

Blocul scuipator se roteste, la 90º, in exterior pentru accesul in cadrul interventiilor speciale. Vasul scuipator din portelan, este robus, de o calitate deosebita ce rezista in ani fara sa se ciobesca, sa se crape sau sa - si modifice culoarea. Duzele pentru apa la pahar si clatirea vasului scuipator sunt detasabile permitand o curatare si intretinere usoare.

Lampa scialitica

Lampa scialitica 900 LED, se roteste foarte usor cu ajutorul manerului astfel conceput pentru a oferi o pozitionare precisa si echilibrata. Intensitatea lampii este reglabila de la 4.000 lux la 32.000 lux, iar LED - urile au consum redus de energie si mentin temperatura lampii la un nivel scazut in timpul interventiei.

Brands Belmont
Tip produs Unituri dentare
Marca SP - CLEO II
Garantie 5 ani
Характеристики:
Бренд:Belmont
Страна производитель:Япония
Информация актуальна: 04.12.2020

Подробнее

Стоматологическое кресло Belmont SP-CLEO II от компании Adles, SRL, Кишиневе (Молдова). Купить Стоматологическое кресло Belmont SP-CLEO II со склада. Цена, фото, условия доставки. Звоните!
Способы доставки
Способы оплаты
LiveInternet